Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#3197

26.03.2013 20:21

Sen on laatinut korkeasti koulutettu, tunnustettu tiedemies omalla nimellään. Kerro millä arvovallalla, ja jos uskallat - minkä nimisenä sitä arvostelet. Oletko floristi vai kampaaja, sillä se on homojen yleinen sivistystaso. Erityiskykynä he osaavat räksyttää ja panetella. Yllätä minut iloisesti vastaamalla.
--

Ahvio ei ole julkaissut mitään tieteellistä aikoihin, minkä voit tarkistaa Helsingin yliopiston Tuhat-tutkimustietojärjestelmästä. Sen sijaan hän on keskittynyt levittämään fundamentalistikristillistä propagandaa. Sen "tutkimuksensa" hän kokosi kahdesta englanninkielisestä yhdysvaltain uskonnollisen oikeiston julkaisemasta pamfleteista

1) ”WHAT IS MARRIAGE?” by Sherif Girgis, Robert P. George & Ryan T. Anderson;
Harvard Journal of Law & Public policy. Vol. 34, No. 1, ss. 245-287, Winter 2010
(www.harvard-jlpp.com/wp-content/uploads/2011/08/GeorgeFinal.pdf).
2) MARRIAGE AND THE PUBLIC GOOD: TEN PRINCIPLES.
The Witherspoon Institute, Princeton, New Jersey, August 2008
(www.winst.org/family_marriage_and_democracy/WI_Marriage.pdf).

Pitäisi sinun tajuta, ettei Ahvion kyhäelmä voi olla tiedettä jo julkaisukontekstinsa vuoksi. Se on yksinkertaisesti propangandasepustus. Tämän kirjoitan filosofian dosenttina.

Vastaukset

Vielä järkyttyneempi

#3204 Re:

2013-03-26 20:28:47

#3197: -

Pitäisi sinun jo tajuta muka filosofian dosenttina, että en usko sinua. Väität, mutta et perustele. Taidat olla floristi, josta on hauskaa esiintyä "viisaana" kertomalla lähdeaineistosta, jonka kaikki jo itetävät. Häivy asettelemaan kukkiasi.