Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#2741

26.03.2013 00:26

"Jos pariskunta kirjoittaa adressin samalta koneelta eikö sillon niillä ole sama IP? En siis oikeasti tiedä? Tilannetta muuttaa kyllä se että erittäin moni pariskunta on laittanut nimensä samaa allekirjoitukseen, jos ne eroteltaisiin niin kirjoituksia olisi enemmän. En tiedä voiko sellaisia laskea kahdeksi eri kirjoitukseksi, mutta ainakin todellinen tilanne on siis eri."

Toinen ongelma ovat nämä lukuisat adressin tukijat, jotka luulevat olevansa vaikkapa Adolf Hitlereitä tai Napoleoneita. Kuinka Evankelinen Allianssi voi tietää, mikä näistä allekirjoittajista on aito?

Vastaukset


Vieras

#2746 Re:

2013-03-26 00:32:25

#2741: -

Niin minustakin on idioottimaista kirjoittaa nimensä monta kertaa siinä uskossa että se näyttää paremmalta, saatikka sitten kirjoittaa historian henkilöinä. Fiksuinta olisi tehdä tämänkin adressi tai nimien keräys niin että nimet varmennettaisiin esim. juuri pankki tunnuksin. Näin nähtäisiin oikea tilanne ja vaikka olenkin tämän adressin kannalla, en silti halua että huijaamalla yritetään näyttää isommalta joukolta kuin oikeasti olemme.

Uskon kyllä että tämäkin joukko olisi erittäin paljon suurempi jos kaikki ihmiset olisivat tietoisia tästä adressista. Luulen että esimerkiksi suurin osa kristillisdemokraatteja äänestäneistä viime vaaleissa( n. 118 000 vai jopa 19 000) laittaisi nimensä adressiin. Lisäksi on myös meitä muita jotka eivät ole äänestäneet toistaiseksi kristillisdemokraatteja ja silti kannattavat adressia. No koskaan ei voi tietää..