Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Kuningatar

#2031 Ajatelkaamme

24.03.2013 22:10

Miksiköhän sille kuuluisi nauraa, että homojen kannatus jossain on korkealla.
Edelleenkään kukaan täysjärkinen ei allekirjoita noita kommentteja siitä, että homous olisi syntia, haureutta ja jollakin tapaa vastenmielistä. Kyllä löytyy heteroiden keskuudesta niin paljon pahempia asioita, kuten perheväkivaltaa ja hylkäämistä, ei toki kaikkialla, mutta kuitenkin. Heteroavioliitot eivät siis mitenkään ole sen pyhempiä kuin homoavioliitotkaan. Jos nyt unohdetaan hetkeksi Jumalan luoma maailma ja tutkitaan vaikkapa Darwinin evoluutioteoriaa, huomaamme, että ihminen on kehittynyt muista eläinlajeista ja kuten myös eläimet, ihmisetkin ovat jakautuneen uroksiin ja naaraisiin. Lisääntyminen on mahdollista kun saadaan urokselta siittiosoluja, jotka hedelmöittävät naaraan munasolut. Näin siis kaikilla eläinlajeilla ihmiset mukaanlukien. Eläimissäkin kuitenkin esiintyy homoutta samalla tavoin kuin ihmisissäkin, eikä sitä pidä pitää minään haureutena tai pahana asiana, sama pätee ihmisiin. On totta, ettei eläimillä ole moraalia, eivätkä ne ole täten vastuussa teoistaankaan, mutta väitän, ettei ihminen ilman uskontoakaan ole moraaliton. Raamatun oppeja ei pidä ottaman todesta kirjaimellisesti, tokihan se muuten on eräänlaisena historiankirjana mielenkiintoinen opus. Raamattu sisältää kuitenkin niin merkittäviä keskinäisiä ristiriitoja, että on väärin käyttää yksittäisiä lausahduksia nykyaikana toisten ihmisten sortamiseksi.
Tiivistän: homous ei ole sairaus, eikä homoavioliitto perhemallina ole yhtään pahempi heteriavioliittoja, jotka varsinkin nykyään, päätyvät usein eroon tai ovat mahdottoman epäsopiva kasvatusympäristö lapselle (väkivalta, alkoholi).

Ja ainiin, väittääkö täällä joku kristitty harrastavansa seksiä yksistään hedelmöittämisen takia? Tokkopa..

Vastaukset

taku

#2048 Re: Ajatelkaamme

2013-03-24 22:33:08

#2031: Kuningatar - Ajatelkaamme

Anteeks nyt vaan mutta näissä kysymyksissä 99 % ihmisistä muodostaa mielipiteensä TUNTEEN ei JÄRJEN perusteella.Eettisten mielipiteiden varsinkaan seksuaalieettisten mielipiteiden perusteella ei voi väittää ketään tyhmäksi.Ne harvat imiset jotka ajattelevat asiaa edes vähän rationaalisesti tajuavat etteiole olemassakaan absoluuttistaja ehdotonta totuutta seksuaalieettisissä kysymyksissä kukaan ei pysty niitä täysin objektiivisestija rationaalisesti ajattelemaan eikä tietämään sataprosenttisen varmaa vastausta näihin kysymyksiin.Mietipä hetki Sokrateen sanoja viisautta on että tietää että ei tiedä.Minulla on asiasta mielipide mutta myönnän sen mahdolisuuden että olen väärässä.

Mitä Raamattuun tulee niin et taida tietää siitä paljoakaan.Se eiole kirja vaan kirjakokoelma ja jokaisa sen kirjaatulee tarkastella erillisenä.Myös siitä mitkä kirjatkuuluvat Raamatun Kaanoniin voi olla montaa mieltä.Raamatun kirjoja ei myöskään voiymmärtää ilman että tietää jotain siitä istoriallisesta tilanteesta jossa se on kirjoitettu.Jospa rouva kaikentietävä yli ihminen alkaisi lukea eri filosofien tekstejä ja perehtyä asiaan yrittäen katsoa asiaa vähän muustakin kuin omasta kapeakatseisestä näkövinkkelistä niin ehkä ymmärtäisit ettei varmaa tietoa ole ja tunnustaisit oman rajallisuutesi erehtyväisenä ihmisenä

Kenen on kunnia

#2295 Re: Ajatelkaamme

2013-03-25 12:59:07

#2031: Kuningatar - Ajatelkpaamme

Room1.Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta KAIKKEA ihmisten jumalattomuuttaja vääryttä vastaan,niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa. sentähden että se, mikä voidaan Jumalasta tietää, on ilmeistä heidän  keskuudessaan.sillä JUMALA ON SEN HEILLE ilmoittanut, sillä HÄNEN näkymätön olemuksensa Hänen iankaikkinen voimansa JUMALISUUtensa ,ovat,kun niitä Hänen teoistansa tarkataan,maailman luomisesta asti nähtävillä.,niin etteivät he voi millään itse'nsä puolustaa,koska he, vaikka ovat tunteneet JUMAlan ,eivät ole HÄNTÄ Jumalana kunnioittaneet.......eivätkä KIIttäneet,vaan ovat ajatuksistansa turhistuneet ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet.vaan ovat Katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.

Sentähden on JUMALA heidät -heidän Sydämensä himoissa,hyljännyt saastaisuuteen häpäisemäään itse omat ruumiinsa,nuo jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet luotua ,enemmän kuin Luojaa,joka on ylistetty iankaikkisesti Amen.

Sentähden on JUMALA heidät hylännyt häpeällisiin himoihin,sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen,samoin miehespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolten kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsaja harjoittaneet,miespuolet miespuolten kanssa, riettautta javilliintymisestään saaneet itseensä sen palkan mikä saada piti.JA niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan.tekemään sopimattomia.He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä,pahuutta.ahneutta, häijyyttä,täynnä kateutta.murhaa,riitaa,petosta,pahanilkisyyttä,ovat korvaankuiskuttelijoita,panettelijoita,.Jumalaa vihavaisia,väkivaltaisia,ylpeitä,kerskailijoita,pahankeksijöitä,vanhemmilleen tottelemattomia,vailla ymmärrystä, luotettavuutta,rakkautta,laupeutta,jotka vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädoksen, että nde ,jotka senkaltaisia tekevät .ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee,vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille ,jotka näin tekevät.