Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Vlk

#1921

24.03.2013 17:08

On teillä täällä kirimistä tämän adressinne kanssa, jonka painoarvo tosin on lista tunnistamattomia ja osin kuvitteellisia nimiä. Tasa-arvoisen avioliittolain kansalaisaloitetta on nyt sähköisesti, ja kirjautumistunnuksin (vain kerran voi siis kannattaa siellä yksittäinen henkilö, toisin kun täällä) 136000 kansalaista.

Eläkää te vaan siellä Impivaarassanne ja keksikää mitä mielikuvituksellisempia tulkintojanne muka-raamatullisin perustein. Sanoisin, että kun lukee näitä kiihkouskovaisten vouhkaamisia täällä, niin todella toivon teidän pysyvänkin täällä ja herätyskokouksissanne. Antakaa tavallisten ihmisten elää ihan oikeaa vuotta 2013 ja viedä yhteiskuntaa eteenpäin, älkääkä puuttuko heidän elämäänsä.

Tässä olette hihhuloinnissanne unohtaneet, että homoissa ja lesboissa on paljon myös kristittyjä, joita te täällä nyt oikein mätkitte sillä raamatullanne mennen tullen päähän. Siinä paljastatte kyllä todelliset kristityn kasvonne!

Vastaukset

Heikki

#1924 Re:

2013-03-24 17:46:44

#1921: Vlk -  

 

>>On teillä täällä kirimistä tämän adressinne kanssa, jonka painoarvo tosin on lista tunnistamattomia ja osin kuvitteellisia nimiä. Tasa-arvoisen avioliittolain kansalaisaloitetta on nyt sähköisesti, ja kirjautumistunnuksin (vain kerran voi siis kannattaa siellä yksittäinen henkilö, toisin kun täällä) 136000 kansalaista. << Toistatuhatta nimeä vuorokaudessa on hyvä alku adressille, vaikka homot ovat vallanneetkin median aseekseen myyräntyössään. Homot ovat aivan tasa-arvoisessa asemassa muitten kansalaisten kanssa nykyisenkin lain aikana. Laki on sama kaikille ja avioliittoa koskevat rajoitteet on säädetty ettei aviolitto käsitteenä voisi saastua. Yhtä lailla on kaikilta kansalaisilta aivan tasa-arvoisesti vaaditaan, että avioliiton solmivien tulee olla: A eri sukupuolta, B samaa lajia eli ihmisiä, C täysi-ikäisiä ja D riittävän etäistä sukua toisilleen. Tällä tavoin estetään perverssit avioliitot kuten: A homous, B eläimiin sekaantuminen, C pedofiiliys ja D sukurutsa. Kaikille on aivat samat ja täysin tasa-arvoiset ehdot annettu avioliiton solmimiseksi. Avioliitto on siis lailla suojattu aivan tarkoituksella edellä mainittujen haureuksien ja pahuuden välttämiseksi.
eheytyshoito

#1940 Re:

2013-03-24 19:23:19

#1921: Vlk -

niin moni lesbo ja homo on parantunut uskoontulon ja eheytyshoidon kautta. Ovat päässeet terveen elämän tielle. Kristitynäkin pitää tehdä parannusta ja pyytä syntejään anteeksi.

Samppa

#1964 Re:

2013-03-24 20:17:57

#1921: Vlk -

Vastapuoli näyttää värinsä ja suvaitsemattomuutensa. Miksi tulee tälle tontille pilkkaamaan,pelkääkö jotain?

Kyseessähän on punavihreä marxilainen agenda muuttaa yhteiskunta sukupuolineutraaliksi ja romuttaa yhteiskunnan  moraali kavalasti tunkeutuen kaikille elämän alueille. Kun kommunismi ei suoraan onnistunut muuttamaan ihmistä, niin muutetaan yhteiskunta ja ihminen muuttuu! Kyse on globaalista vallankumouksesta, aivopesusta, pakkosyötöstä, manipulaatiosta, siis poliittisesta propagandasta. Ihmiset, jotka puoltavat ns. "tasa-arvoavioliittoa" eivät edes tiedä mitä ovat tekemässä.