Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

: o ) Thelma

#1295 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

22.03.2013 19:28

#1287: taku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Kiitos tarkennuksesta, näin se menee Ruotsissa. Nythän siellä suuren puolueen(keskusta) nuoriso vaatii, että moniavioisuus pitää hyväksyä lailla. Tanskassa on "pedofiliapuolue", joka on vaatinut, että 12-vuotiaan lapsen kanssa harrastettu seksi ei ole pedofiliaa. Väittävät, että tämän ikäinen lapsi haluaa jo itse seksiä!  Euroopassa nainen menee naimisiin Eiffeltornin ja Berliinin muurin kanssa!

Tämähän se onkin se pelin henki. ASiat hämmennetään siihen malliin, että kukaan ei enää uskalla sanoa mitään.

Me saadaan vielä sanoa, mitä ajatellaan, mutta perässä mennään täälläkin, tai meitä viedään kuin pässiä narussa, ja me kuvittelemme vievämme oikeaa ja aitoa asiaa eteenpäin, mutta kyllä ne on muut, jotka muokkaavat meidän ajatteluamme, niin että hirvittää. Mutta selkeillä elämän arvoilla ja ohjeilla pysyy selvillä vesillä. Mikä parasta, niitä arvoja ja ohjeita ei tarvitse minun keksiä.

Vastaukset

j

#1298 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-03-22 19:33:01

#1295: : o ) Thelma - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Eikö raamatussakin ollut moniavioisuutta? Huolestuttavaa toki jos suojaikärajaa lasketaan liian alas. Se nyt ei avioliittolakiin liity millään tavalla tosin. Missään ei oikeasti virallisesti vihitä ketään torneihin tai muureihin, symbolisesti kylläkin. Ei liity aiheeseen.

taku

#1304 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-03-22 19:38:40

#1295: : o ) Thelma - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Eihän tuo ole pedofiliaa.pedofilia tarkoittaa kiinnostusta lapsiin jotka eivät vielä ole murrosiässä.Seksuaalinen kiinnostus murrosikäisiin (12-vuotias on lähes aina murrosiässä) on EFEBOFILIAA.Usein pedofilia ja efebofilia sekoitetaan keskenään.Tietysti voidaan keskustella onko efebofiliakaan oikein enkä minäkään missään nimessä kannata seksuaalisen suojaikärajan laskemista 12-vuoteen.on silti syytä tehdä ero efebofilian ja pedofilian välille.Esim alla-ahon lausunnot että Muhammed olisi ollut pedofiili johtui nimenomaan siitä että hän sekoitti nuo termit toisiinsa jolloin muslimit aivan ymmärrettävästi loukkaantuivat