Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

taku

#1287 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

22.03.2013 19:00

#1275: j - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

No Ruotsissa säädettiin joitain vuosia sitten sellainen laki että jos pappi sanoo saarnassaan että homoseksuaaliset teot ovat syntiiä hänet voidaantuomita kahdeksi vuodeksi vankilaan.Pelkään että muuallakin aletaan vaatia tätä.Vaikka nyt vakuutellaankin että kirkola on oltava oikeus olla vihkimättä homopareja niin kymmenen vuoden kuluttua voidaan alkaa vaatia sitäkin että kirkko pakotettaisiin siihen.Jos muistelemme kymmenen vuoden takaista keskustelua niin kovasti vakuuteltiin että homoparit tyytyy tähän mutta kas kuinka kävi.Mistä siis tietää mitä ne seuravaksi haluu ruokahaluhan kasvaa syödessä.

Tuosta tasa-arvosta sanoisin että minusta pitäisi erottaa toisistaan YKSILÖIDEN tasa arvo ja PARISUHTEIDEN tasa-arvo.Minäkin tunnustan kaikkien ihmisten tasa arvon mutten parisuhteiden tasa arvoa.Valitettavast jotkut ihmiset ovat myös kieltäytyneet tunnustamasta homoja ihmisinäkään tasa arvoisiksi.Esim katolinen kirkko kieltää homoilta pääsyn ehtoolliselle mikä on pöyristyttävää.

Sitäpaitsi mistä tahansa voidaan vääntää tasa arvokysymys.Jos kysyt feministeiltä niin on väärin että miehet saa olla uimahallissa yläosattomissa ja naiset ei.Ruotsissa feministit ovat kietäytyneet laittamasta uimapuvun yläosaa päälleen uimahallissa.Eli se mitä tasa arvo tarkoittaa on vahvasti mielipide kysymys.Mielestäni tämä feministien vatimus on yhtä perusteltu kuin tämä "tasa arvoinen" avioliittolaki.Sinä sentään on kyse jostain konkreettisesta oikeudesta

Vastaukset

j

#1291 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-03-22 19:18:30

#1287: taku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Miksi pitäisi erotella yksilöt ja parisuhteet? Yksilöt ne senkin muodostavat. Näiden feministien vaatimus onkin yhtä perusteltu, naisten rinnat ovat aivan yhtä luonnolliset kuin miestenkin ja ei ole mitään luonnollista syytä peittää niitä jos niin ei halua. Alastomuuden häpeäminen ja peittely on minusta aina ollut vähäsen hassua. Ja minä en nyt liitä tähän minkäänlaisia seksuaalisia sävyjä. Alastomuus ei automaattisesti ole seksuaalista. Ja juridiset oikeudet voidaan sinänsä mieltää konkreettisiksi, sillä niillä kuitenkin on käytännön merkitystä.

Se, että valtio pyrkii hiljentämään mielipiteitä on tottakai huolestuttavaa.

Niin ja totta, tasa-arvokysymyksiä on kaikkialla. Ja melkein mistä tahansa voi vääntää tasa-arvokysymyksen tai ainakin tarkastella tasa-arvon kannalta.

: o ) Thelma

#1295 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-03-22 19:28:12

#1287: taku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Kiitos tarkennuksesta, näin se menee Ruotsissa. Nythän siellä suuren puolueen(keskusta) nuoriso vaatii, että moniavioisuus pitää hyväksyä lailla. Tanskassa on "pedofiliapuolue", joka on vaatinut, että 12-vuotiaan lapsen kanssa harrastettu seksi ei ole pedofiliaa. Väittävät, että tämän ikäinen lapsi haluaa jo itse seksiä!  Euroopassa nainen menee naimisiin Eiffeltornin ja Berliinin muurin kanssa!

Tämähän se onkin se pelin henki. ASiat hämmennetään siihen malliin, että kukaan ei enää uskalla sanoa mitään.

Me saadaan vielä sanoa, mitä ajatellaan, mutta perässä mennään täälläkin, tai meitä viedään kuin pässiä narussa, ja me kuvittelemme vievämme oikeaa ja aitoa asiaa eteenpäin, mutta kyllä ne on muut, jotka muokkaavat meidän ajatteluamme, niin että hirvittää. Mutta selkeillä elämän arvoilla ja ohjeilla pysyy selvillä vesillä. Mikä parasta, niitä arvoja ja ohjeita ei tarvitse minun keksiä.